Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان
Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان
Blog Article
آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه میشوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام میشود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کردهاند، در سال جاری فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.
علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.
چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش میدهد به تجزیه مخاط کمک میکند.
اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، میتوانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.
از آنجا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش میباید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان میباشد.
کادر درمان پذیرش ۲۴ با ارائهی اطلاعات لازم در خصوص بیمارستان به شما کمک میکنند که بیماریتان را بهبود بخشید یا در صورت نیاز به پزشک مراجعه فرمایید.
علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی
همانند نوع آ، نوع بی حمام و آنفولانزا نیز علائم بسیار شدیدی دارد اما تنها تفاوت این نوع ویروس با نوع ای، این است که علاوه بر بروز مشکلات تنفسی، باعث به وجود آمدن اختلال در دستگاه گوارش نیز میشود.
آبنبات مکیدنی مخصوص سرماخوردگی به کاهش گلودرد کمک میکند.
برای اولین کاربرد برای کودکان خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز میشود.
علاوه بر آب، آبمیوهها و سبزیجات، دمنوشها و سوپهای گیاهی از جمله گزینههایی هستند که میتوانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.
عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ